Skip to main content

PRO-resa Praia del Rey 8 - 15 november

PRO-resa till Praia del Rey 8 - 15 nov

Följ med vår populära PRO Henrik Johansson till en av Europas bästa golfdestinationer Praia de Rey 8 - 15 november. Här spelar ni de två superbanorna West Cliffs och Praia del Rey och får tips och lektioner av vår PRO.
Ni bor i eleganta rum på 5*Marriott Praia del Rey, börjar dagen med en stadig frukost och så är sex middagar inkluderade under veckan. Njut vid poolområdet med härliga vyer över Atlanten eller ta ett pass i gymmet efter en dag på golfbanan. Här mår ni väl både på och utanför golfbanan och vi kan garantera er härliga minnen och många skratt.

I paketet ingår: flygresa Kastrup – Lissabon t/r inkl. golfbag och väska, flygplatstransfer t/r, 7 nätter dubbelrum/twin, frukostbuffé, sex middagar, 5 x 18 hål fördelade på West Cliffs och Praia del Rey samt 2 timmar övning på speldagar.

Begränsat antal platser. Kontakta oss för ytterligare information.

Hotellet

5*****Marriott Praia del Rey erbjuder 177 toppmoderna rum och i vårt grundpaket ingår boende i väl tilltagna standard dubbelrum. Rumskategori går att uppgradera på förfrågan.

Rum: Standard dubbelrum innebär boende i 39 m2 stora välinredda rum. Alla rum har bekväma dubbelsängar eller två separata sängar, skrivbord/arbetsplats, luftkonditionering, stor platt-tv och möblerad balkong. Rummen har antingen vy över golfbanan eller havsutsikt mot tillägg.

Restauranger & barer: Hotellets bufférestaurang "Tempera" serverar varje morgon en diger frukostbuffé med både kallt och varmt och kvällstid en utmärkt buffé med varierande teman. Här får ni en god start och avslutning på dagen. Frukost och 6 middagar ingår i ert paket. "Emprata" är en bistro på hotellet som serverar middagar i avslappnad miljö. Här kan ni efter meny välja och vraka mellan internationella och Portugisiska rätter. Inom området Praia del Rey finns också en fiskrestaurang "Maré" som utöver färsk fisk har ett stort utbud av välsmakande lokala viner. Hotellet har en poolbar och en lobbybar som inbjuder till cocktails och andra förfriskningar i en avslappnad miljö. Klubbhuset på Praia del Rey serverar lunch och middagar av det enklare slaget men ack så välsmakande. Klubbhuset på West Cliffs är ett "Steakhouse" som har öppet för frukost och lunch. Det är hit ni ska ta er som ni är sugna på en kvalitativ stek.

Faciliteter & Underhållning: Utöver två golfbanor i världsklass så finns SPA, gym, tennisbanor, pooler inomhus och utomhus och många lokala sevärdheter. Är ni en större grupp förbokar vi gärna utflykter med lokal engelskspråkig guide eller så tar ni er med en kort taxiresa bland annat till historiska orten Obidos, stränderna i Peniche eller Beleal eller vindistriktet Quinta do Gradil. 

Golfbanor

I detta paket ingår 6 x 18 hål fördelade på West Cliffs och Praia del Rey. Efter avslutad runda kan ytterligare 9 hål skrivas upp på plats utan extra kostnad. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan. I området finns ytterligare en bana av hög klass, Royal Obidos.

Praia del Rey är utan tvekan en av Europas bästa golfbanor och tillsammans med systerbanan West Cliffs erbjuder man en klass som är svår att hitta på annat håll. Banan slingrar sig bland tallskog och längs ondulerade sanddynor med spektakulära vyer över Atlanten och omgivningarna. Banan är en mix av seaside och parkbana och är garanterat en utmanande och trevlig bana oavsett hcp. Golf World Magazine rankar årligen banan som topp 30 i Europa. 


Det nya tillskottet till golfresorten Praia del Rey är superbanan West Cliffs som redan på ett par år efter öppnandet rankas som topp 3 i Portugal tillsammans med Monte Rei och Oitavos Dunes. Ett mästerverk av linkskaraktär med enastående vyer över Atlanten signerat Cynthia Dye. Banan är tuff för höghandicapare även om flera utslagsplatser gör den trevlig att spela trots allt. Ta vinden från Atlanten i beaktande, den kan vissa dagar vara en intressant faktor. West Cliffs är ett måste att uppleva för en sann golfare. 

Karta