Skip to main content

Golfresa med semesterhus på Mallorca

Elegant semesterhus nära två av Mallorcas bästa golfbanor

Detta hus i Puntiro strax öst om Palma stad är en fantatisk bas för er golfresa till Mallorca. Huset som ligger i lugna kvarter rymmer upp till 12 personer i sex sovrum, har ett fantatiskt poolområde, modern inredning och två av öns bästa golfbanor inom en kvarts bilfärd. Här kommer golfgänget kunna njuta av en modern, elegant bas med massor av ytor för avkoppling och umgänge efter en dag på golfbanan. Ät gemensamma middagar ute i det fria, spela en omgång biljard eller bordtennis, koppla av med en förfriskning i loungemöblerna eller svalka er i poolen. 

Inne finner ni sex sovrum varav ett sovrum är mer passande för yngre gäster. Ni har två vardagsrum med gott om sittplatser, ett modernt och fullt utrustat kök, ett större matbord och hela sju badrum. I huset finns också ett spelrum med biljard och bordtennis samt ert egna gym. 

Tar ni era hyrbilar eller en taxi når ni stränder söderut på mindre än tjugo minuter och det enorma utbudet av shopping, restauranger och nöjen i Palma stad på ca en halvtimme. Närmaste supermarket, apotek, restaurang och bank finner ni i grannorten Portol, mindre än 5 km från huset.

Golf spelas på Golf Park Puntiro som är en högklassig parkbana ca 5 minuters bilfärd från huset samt på Mallorcas mest exklusiva klubb Golf Son Gual som ligger ca 10 minuter bort.

Vi kan garantera en bekväm, social och privat golfresa om ni väljer Puntiro som er nästa destination för golf på Mallorca. Bokar ni huset med vistelse under 2019 bjuder vi på en frukost tillgad av kock i huset en morgon under er vistelse, fler tillfällen med kock kan bokas till på förfrågan.


Max antal gäster: 12    Max antal gäster med separata sängar: 7    Antal sovrum: 6  
Antal dubbelsängar: 5   Antal enkelsängar: 2   Totalt antal badrum: 7


Detta paketpris är per person och baserat på 10 gäster men ni kan naturligtvis bo färre i huset. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.  

 

Huset

Fakta:
Byggnadsmaterial: Trä och sten
Utsikt: över landskap och berg
Husdjur: Nej
Byggt: år 2005
Senast renoverat : 2010
Max antal gäster: 12
Uthyres ej till ungdomsgrupper

Faciliteter:
Utomhuspool: 50 m2 öppen året om
6 TV
Internet (trådlöst)
Bordtennis
Barnstol och barnsäng finns

Rum:
Sovrum 1: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 2: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 3: Enkelrsängar (2 platser)
Sovrum 4: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 5: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 6: Grand Lit (2 platser)
Badrum 1: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 2: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 3: Varmt och kallt vatten, Dusch och Badkar
Badrum 4: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 5: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 6: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 7: Varmt och kallt vatten, Badkar

Bekvämligheter:
Gasolspis
Kylskåp
Köksfläkt
Frysfack
Kaffebryggare
Tvättmaskin
Torktumlare
Diskmaskin

Utomhus:
Trädgård: 4000 m2 skyddad naturtomt
Trädgårdsmöbler
P-plats på tomten: 6 platser
Grill
Solsängar: 8
Terrass 1: 512 m2 (öppen och täckt)

Närområde:
Närmsta granne: 60 meter
Avstånd restaurang: 5 km
Avstånd till vatten/bad: 12 km
Avstånd inköpsmöjlighet: 5 km
Närmast större ort: Palma 15 km

Uthyres ej till ungdomsgrupper

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Golf Park Puntiro och 2 x 18 hål på Golf Son Gual. Båda banorna ligger inom 15 minuters bilfärd från villan. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Golf Park Puntiro ligger vackert intergrerad i naturen strax norr om Palma flygplats och öster om Palma stad. Här har Jack Nicklaus och hans team skapat en bana av parkkarraktär med breda inbjudande fairways och greener som är väl skyddade av svårt placerade bunkrar. Fairway kantas på många hålla av oliv- och pinjeträd och bunkrar. Två större sjöar kommer i spel på hål 7, 8, 15 och 16 vilket kommer kräver taktiska beslut och strategiskt spel. I övrigt är det inte en svårspelad upplevsle, utan en golfbana som är byggd för att alla spelare skall ha en bahaglig dag på banan och njuta av den rogivande miljön. Bermuda gäller från tee till green. På Park Puntiro finns bra övrningsområden.


Golf Son Gual har höjt nivån på banorna på Mallorca och får anses som öns kanske främtsa "must play-bana" Här har golftokiga magnaten Adam Pamer byggt sin drömbana med hjälp av designer Thomas Himmel. Bana ligger strax norr om Mallorca flygplats och öster pom Palma stad i vacker, rogivande och böljande natur. Här möter ni en bana som är trimmad in i detalj och erbjuder flera vattenhinder, ett vattenfall, massor av intilligande olivträd, stroa snabba greener och ni passerar förbi banans egna vingård. Det finns flera minnesvärda hål längs banan men det avslutande par 5 hålet kan anses som ett av Europas bästa hål och kanske Spaniens bästa 18:e. En oförglömlig avslutning på en hisnande golfrunda. Banan är mer underhållande för de med lägre hcp än de med högre.

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

  • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
  • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
  • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
  • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Läs villkor om uthyrning och särskilda villkor för detta hus

Nedan följer viktig information kring villkor och priser.

Kostnader och tillval som betalas lokalt på plats direkt till uthyraren:
- En lokal turistskatt på €2 per person ochdag betalas lokalt på plats till uthyraren
- Grupper kan bli tillfrågade att lägga en deposition vid hyra av huset, ni får information om detta vid förfrågan


Övergripande villkor:
- Alla bokningar sker på förfrågan och bekräftas först när husägaren bekräftat tillgängligheten för huset
- Semesterhuset med tillhörande tomt får endast bebos av högst det antal personer som anges i presentationen, inklusive barn oavsett ålder
- Hyresgästen skall, trots att denne betalat för städning, lämna huset i ordentligt skick och tömma kylskåp, diska, städa grill och plocka undan
- Hyresgästen skall lämna semesterhuset i samma skick som vid inflyttningen, med undantag för normalt slitage
- Hyresgästen är inför semesterhusägaren ansvarig för de skador på semesterhuset och/eller dess inventarier, som uppstår under hyresperioden, och som vållats av hyresgästen själv eller andra, som vistats i huset under hyresperioden
- Om hyresgästen är ansvarig för mindre skador på eller förlust av lösöre, kommer We Do Travel att täcka detta med upp till 1200:- per hyresperiod, förutsatt att hyresgästerna innan avresa från semesterhuset fyller i, skriver under och lämnar tillbaka skadeformuläret och under förutsättning att hyresgästen inte har betalt någon deposition, i så fall ersätter We Do Travel inte detta.
- Skador på semesterhuset  och/eller  dess  inventarier,  som  uppstår  under  hyresperioden,  skall  omgående meddelas till We Do Travel, husägaren eller dennes representant
- Semesterhuset skall alltid lämnas senast kl. 10:00 på avresedagen
- Uthämtning av nycklar sker dagtid på ankomstdagen
- Rökning är förbjudet i alla våra semestehus om inte annat tydligt har angivits. Överträdelser debiteras med 3700:-

Betalning:
- Handpenning på 30% av resans totala pris skall vara We Do Travel tillhanda senast 7 dagar efter mottagen faktura
- Slutbetalning av resan skall vara We Do Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresa
- Vid betalning inom 55 dagar före avresa skall hela beloppet för bokningen vara We Do Travel tillhanda inom 3 dagar

*Enligt semesterhusägarens önskemål måste du ibland erlägga ett belopp avseende förbrukningskostnader och i vissa fall även en deposition. Depositionen gäller som en säkerhet för husägaren vid eventuella skador eller brister vid t ex städning. Avräkning  av  acontobetalningen  av  förbrukningskostnaderna  och  depositionen  sker senast  3 veckor efter avresan från semesterhuset.  I  vissa fall avräknas det  redan vid avresan från huset. Vid evt. skador och bristande städning, kan det tas ut en extraavgift, som i så fall dras av innan återbetalning av depositionen sker. Skulle detta belopp överstiga  den  erlagda  depositionen  eller  förbrukningskostnaderna  vara  större  än  acontot, kan tilläggsbetalningen antingen ske på plats eller i efterskott.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta