Skip to main content

Porto Santo & Madeira - Yoga och vandring, 17 - 24 november

Yoga och vandring - två öar under samma resa
17 - 24 november


På en magisk ö med en gyllene sandstrand mitt i Atlanten landar vi med mjuka andetag i kroppen, flödar med vår egen rytm och upptäcker hur det känns att vara fullt levande!

DENNA RESA PASSAR ALLA - ingen erfarenhet av varken yoga eller vandring behövs.
GUIDNING AV LICENSIERAD YOGALÄRARE OCH BIOMEKANISK FOT-OCH RÖRELSECOACH
UPPLEV FÖRUNDRAN I MAGISK NATUR

På Porto Santo, grannön till Madeira, kan kroppen ta en paus från vardagen som får hjärnan att finna ett lugn. Under en vecka kopplar vi bort kraven och låter kroppen mjukna med yoga på stranden och vandring i häpnadsväckande natur. Vi kommer även erbjuda chansen att följa med på en dygnslång utflykt till den "gröna ön" Madeira där vi kommer utforska ytterligare vandringsleder.

Vill du vandra längs hisnande vyer, utforska orörd natur och landa i kroppen?

Följ med oss till Portugals orörda pärla i Atlanten, vulkanön Porto Santo, och vandra längs vidsträckta sandstränder, spektakulära vyer och höga bergstoppar. Väck kroppen med välgörande morgonyoga och mjuka andetag på en 9 km lång gyllene sandstrand, prisbelönt för sin silkeslena sand och kristallklart vatten. Är du nyfiken, kan du också prova på att lära dig springa lättare och mer skonsamt, lära dig mer om fötter och prova på medveten andning och flytande avslappning i luften med AntiGravity Aerial Yoga. Ni har även chansen att följa med på en dygnslång utflykt till Madeira dit vi tar oss med båt. Boende sker i vackra huvudorten Funchal och härifrån tar vi oss till häpnadsväckande vandring. Väljer ni att stanna kvar på Porto Santo iställer så har ni två dygn till egna aktiviteter.
 
Vår bas på Porto Santo är det 4* hotellet Vila Baleria och dess så kallade Suites, som ligger vid den 9 km långa sandstranden. Här ingår all inclusive vilket betyder att vi kan botanisera bland en stor buffé till frukost, lunch och middag samt avrunda kvällen med en drink i baren om så önskas.

I resväskan hem har du en glädje av att fortsätta röra på din kropp även lång tid efter hemkomsten.

 I SAMARBETE MED:

En dag på vår yoga- och vandringsresa

ANDAS IN MORGONEN
Vi vaknar med solens varma strålar, mjuka andetag och skön yoga på stranden med det glittrande vattnet som bakgrund. Vi sätter intentionen för dagen och njuter av ett uppdukat frukostbord med allt kropp och själ kan önska sig.

MeTime
Vi låter vårt sinne hitta ett inre lugn på en orörd sandstrand, poolhäng eller havsbad i det kristallklara vattnet. På eftermiddagen utforskar vi idyllen på Porto Santo till fots genom andlöst vackra vyer och längs vidsträckta bergslandskap.

LANDA I KROPPEN
Senare på dagen landar vi i kroppen med mjuk Yin Yoga och medvetna andetag. Vi rundar av dagen med en härlig middagsbuffé och i tacksamhet andas vi under stjärnorna.

Vilka är Isabella och Sebastian

Vem är Isabella Habijan?
Isabella är mitt namn. Jag hjälper människor att möta sig själva, lyssna till sin inre röst, förstå sina egna behov och sin längtan. Det är först då kroppen blir levande och vital. Jag brinner för att “blåsa liv” i människor. Med avstamp i yoga, andning, frigörande rörelse, AntiGravity Aerial Yoga, fötter och löpning, bjuder jag in dig till löp-och yogahelger, retreats och workshops både i Sverige och utomlands. Jag erbjuder även coaching, där du upptäcker kroppens harmoniska och avspända rytm, väcker din vitalitet och “flyttar in” i din kropp på riktigt.

Vem är Sebastian Se?
Med en bred bakgrund inom sportens värld både som coach och utövare har Sebastian provat på de flesta sporter. Som en mycket uppskattad föreläsare och professionell coach inom löpning, biomekanik och fotkunskap blir han ofta inbjuden i forum som rör de mesta inom träning och hälsa. Genom att coacha allt från motionärer till professionella utövare inom framförallt löpning finns det många insikter som han gärna delar med sig av. Att maximera individens resultat, utan att behöva prestera på max varje dag, är just det som motiverar honom till att hjälpa klienter framåt för att uppnå sina innersta önskningar. Löpning är människans mest fundamentala grundrörelse och gör vi det på rätt sätt kommer hälsan att bibehållas och skaderisken att minimeras. Då kommer löparglädjen att hålla i sig för resten av våra liv. Eller som han också brukar säga: “En funktionell kropp förlänger livet! “

Hotellet

Vila Baleira Suites är ett nyrenoverat och trevligt lägenhetshotell placerat precis vid stranden. Hotellets lugna omgivningar och det skvalpande Atlanten bjuder in till en avkopplande semester.

Här bor ni i lägenheter på 37 m2 med ett sovrum, vardagsrum, pentry och balkong. Alla med modern inredning.

Få meter från havet ligger hotellets stora gemensamma terrass med pool, barnbassäng, solsängar och parasoller. Måltider och dryck en riktigt kort promenad bort på huvudhotellet Vila Baleria där all inclusive ingår. Detta betyder frukost, lunch och middag i form av varierade och trevliga bufféer, samt fri bar. Här har ni också tillgång till hotellets utomhuspool och solstolar vid havet. Ta en tur med era fria lånecycklar eller spela padel och tennis. På Porto Santo njuter ni båda av lugnet och aktiviteter.
 

Rum: I grundpaketet ingår del i moderna och ljusa lägenheter med ett sovrum, vardagsrum, pentry och balkong/terrass.

Önskar ni ett privat enkelrum så bokar vi in er i ett dubbelrum som enkelrum på huvudhotellet Vila Baleria som ligger några få meter från lägenheterna. Tillägg för detta är 1500: per vecka.

Vardagsrummet i lägenheterna Vila Beleria Suites.

Dubbelrum som enkelrum på Hotel Vila Baleria.

All inclusive: I vår resa ingår all incluisve vilket betyder:
Frukostbuffé (restaurang Atlantico): kl. 07.00 - 11.00
Lunchbuffé (restaurang Atlantico): kl. 12.30 - 15.30
Eftermiddagssnacks: kl. 14.30 - 15.30
Kvällsmat (restaurang Atlantico): kl. 19.00 - 22.00
Drycker: kl. 10.00 - 23.00 (kaffe, te samt lokala märken av fatöl, vin, läsk, gin, vodka, whisky, likör samt dagens cocktail)

Flygresa

Direktflyg Köpenhamn - Porto Santo med 23 kg incheckad väska och 8 kg handbagage ingår.

FLYGTIDER:
17 NOV KÖPENHAMN 06:40 PORTO SANTO 10:30
24 NOV PORTO SANTO 11:25 KÖPENHAMN 16:55

Anslutning från Arlanda möjlig på förfrågan, be oss om information på info@wedotravel.se eller 040 65 13 000.

Boka & betala

Anmäl ert deltagande på denna resa genom att fylla i formuläret "förfrågan" eller mejla oss på info@wedotravel.se så kontaktar vi er med en bekräftelse.

Angående betalning så gäller: 4000:- i handpenning och slutbetalning 30 dagar innan avresa.

Har ni frågor går det även bra att ringa oss på 040 65 13 000.
 

 

Karta