Skip to main content

Le Touquet - Golfresa med privatflyg

Svårslagen mix i nordvästra Frankrike

Under 1920 och 1930-talet var Le Touquet Europas mest fashionabla semesterdestination. Nu är hotellet och området i nordvästra Frankrike tillbaka på kartan över magiska golfdestinationer att besöka. I området finner ni Frankrikes bästa linksbana och en av Europas bästa park- & skogsbanor vilka tillsammans erbjuder en svårslagen kombination av utmaning och layout. Ta med vänner, kollegor och kunder på en helg med superb mat & dryck, härlig natur och golf i världsklass. Vi hjälper er med konferensprogram och skräddarsyr er flygresa så att ni får en optimal upplevelse. Vårt förslag är en övernattning med två golfrundor men vi anpassar oss efter era önskemål. 

Charmant boende på historisk mark

Ni landar på Le Touquet flygplats och har sedan sju minuters transfer till hotellet och första tee på Le Touquet La Mer linksbana där Seve Ballesteros vann French Open 1977. Bredvid banan bor ni på det historiska boutiquehotellet Le Manoir Hotel som flera gånger utsetts till Frankrikes bästa golfhotell. Här möts ni av elegans och charm. Avslappnad atmosfär och hög service. I arrangemanget ingår en härlig frukost och en gourmetmiddag av bästa sort ackompanjerad av fina viner.

Avsluta med en av Frankrikes bästa golfbanor

Dag två spelar ni parkbanan Pines Course på klubben Golf d’Hardelot belägen en halvtimmes transfer norr om Le Touquet. Banan rankas bland de tio bästa golfupplevelserna i Frankrike och är väl värd den korta transfern. Efter er runda väntar en diger lunch med drycker i klubbhuset innan det bär av mot flygplatsen framåt sen eftermiddag och ert flyg hem mot Sverige.

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Konferensmöjligheter

På hotellet finns fullständiga konferensmöjligheter till ert förfogande. Börja dagen med en golfrunda och håll planeringsmöten på ert hotell innan en kväll med middagar och nöjen väntar. Vi hjälper er att skräddarsy konferensupplägget med alla de variabler ni söker.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Resor 2020/2021

Arrangemanget är bokningsbart. Finns avrådan för resor eller begränsningar som påverkar er upplevelse är resan avbokningsbar och full återbetalning gäller. Ytterligare information och regler erhålls i er offert.


Denna skräddarsydda resa erbjuds enbart till sluten grupp och på förfrågan. Rekommenderat antal resenärer: 6 - 8

Hotellet

Le Manoir Hotel byggdes 1911 av golfanläggningen Le Touquet´s grundare Allen Stoneham. Från början ett familjehem som på senare tid omvandlats till ett elegant boutiquehotell. Hotellet har ett fint läge några få steg från det nya klubbhuset så promenaden till första tee är knappas ansträngande. Vid hotellet finns tennisbanor, utomhuspool, biljardbord, en uppskattad restaurang och chic bar. Hotellet tar service på allvar och ni kan vänta er ett familjärt och personligt bemötande.

Alla rum är unikt och elegant inredda och har alla bekvämligheter som minibar, satellit-tv, soffa eller fåtölj, skrivbord och bekväma kvalitetssängar. Boende i twin eller enkelrum.

Ni äter en gourmetmiddag i restaurangen La Table Du Manoir där kocken Fabrice Cherrault och hans team specialiserar sig på fisk och skaldjursrätter samt andra klassiker från det franska köket. Till middagen låter vi experter ta fram passande viner eller andra drycker.

Golfbanor

I detta paket ingår 18 hål golf på Le Touquet La Mer och Golf d’Hardelot Pines. Vi förbokar starttider efter era önskemål.

Le Touquet La Mer är designad av legendaren Harry Colt och stod öppen för spel år 1931. Banan är rankad som topp 100 i Europa och har stått värd för många större tävlingar inklusive French Open. Banan är utlagd på böljande sanddyner och med sitt läge vid havet kan knepiga vindar bli en del av svårigheterna. I gengäld erbjuds ni en fantastisk havsutsikt. Detta är en tämligen utmanande linksbana av bästa sort och en bana som med sin layout sticker ut i Frankrike.  


Golf d’Hardelot Pines ritades av den Engelska arkitekten Tom Simpsons och öppnade 1934. Fairway kantas av magnifika träd som en gång var en del av den forntida skog där Frankrike och England skrev under fredsavtal för 450 år sedan. Sedan öppnandet har Pines, Les Pins, stått värd för flertalet mästerskap. Här krävs som oftast precision med järnen då ni möter många strategiskt placerade bunkrar och välbevakade greener. Banan består av fem korta hål och fem långa där hål nummer 6 bedöms vara ett av Europas tuffaste par-5 hål.


Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Program

Här följer ett förslag på program kring arrangemang i Le Touquet med golf med avresa Bromma. Vi flyger alla dagar i veckan och från alla svenska flygplatser.

Fredag
07:15 incheckning loungen på Bromma
08:00 avresa mot Le Touquet flygplats
10:40 ankomst Le Touquet flygplats där ni möts av er chaufför
11:00 incheckning på hotellet
12:00 lunch i restaurangen på Le Manoir Hotel inkl. drycker
13:30 18 hål golf på La Mer
17:30 Konferenslokal bokat för möten alternativt ett dopp i poolen, tennis eller utflykt i närområdet
19:30 Gourmetmiddag i restaurangen på Le Manoir Hotel inkl. vinpaket

Lördag
08:30 frukost
09:30 utcheckning och transfer till Golf d’Hardelot Pines Course
10:30 18 hål golf på Pines Course
14:30 lunch i klubbhuset på Golf d’Hardelot inkl. drycker
16:00 transfer till Le Touquet flygplats
17:00 avresa mot Bromma
19:40 Bromma

Programmet är ett förslag. Vi skräddarsyr alla arrangemang i minsta detalj och efter era önskemål. Skicka er förfrågan till info@wedotravel.se

Transfer på plats

I detta arrangemang ingår flygplatstransfer t/r samt transfer mellan hotell och golfbanan Golf d’Hardelot Pines Course. Alla transfer sker i moderna och bekväma bilar/bussar. Chaufför möter er vid ankomst till flygplatsen och hämtar er på anslagen tid på hemresedagen.

Karta