Skip to main content

Campoamor - Costa Blanca ★★★★

GOLFRESA»  Spanien  Costa Blanca»  7-nätter» ★★★★

Naturskön golfsemester på Campoamor med Las Colinas inkluderat: Modert och rymligt boende - upptäck Costa Blanca

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Campoamor Golf Club erbjuder en naturskön och fridfull upplevelse i närheten av Torrevieja
  • Spel på Campoamor GC och den prisbelönta Las Colinas GC
  • Rymliga och moderna lägenheter med två sovrum, fullt utrustade kök och balkong
  • Tillgång till poolområde
  • Inkluderad "hyrbil utan krångel"
  • Möjlighet att förboka starttider enligt önskemål
  • Kort promenad till supermarket, restauranger och barer
  • We Do Travel jourservice via telefon under resan

Strax väster om Torrevieja på spanska Costa Blanca finner ni klassiska Campoamor GC. En grön och naturskön oas med 18 hål golf och en av kusten bästa hål 19. Här kombineras ypperligt lägenhetsboende med spel på hemmabanan samt grannbanan Las Colinas. Ett perfekt val för er som vill ha gångavstånd till civilisationen, upptäcka Torreviejas kust och spel golf på två gröna banor.

Fantatiska lägenheter på +90 kvm

På Campoamor bor ni i mycket rymliga och moderna lägenheter strax nedanför golfbanan. Alla lägenheter har två sovrum, fullt utrustat kök och balkong. Från lägenheterna har ni en kort promenad till det lokala centrumet där ni finner supermarket, restauranger och barer och till klubbhuset som inhyser restaurang med härlig terrass tar en promenad ca tio minuter och bilresan ett par. Vid ert boende finns ett litet poolområde att doppa sig efter en dag i den spanska värmen.

Spel på två uppskattade banor

Campoamor är en banan som passar de flesta golfare. Banan sträcker sig genom gröna dalgångar och erbjuder breda fairways och generösa greener i både flack och kuperad terräng. Grannbanan Las Colinas, belägen fem minuters bilresa bort, är en prisad golfbana som slingrar sig i natursköna omgivningar och erbjuder en utmaning för alla golfare utan att vara allt för svår för semestergolfaren.

Frihet med "hyrbil utan krångel"

I paketet ingår en hyrbil "utan krångel". Hyran inkluderar fria mil, full försäkring och en extra förare. Ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador och heller ingen deposition vid uthämtningen. Det är bara att tuta och köra.

Hotellet

Ni bor i lägenheter på +90 kvm, alla med två sovrum och separata sängar, fullt utrustat kök, vardagsrum, badrum och balkong. Här finns wifi och internet via kabel.  Vid boendet finns privat parkering för er hyrbil.

Lägenheterna:
-    2 sovrum med separata sängar
-    Fullt utrustat kök med gas- och elplattor, ugn, mikrovågsugn, kyl & frys, brödrost, kaffebryggare
-    Möblerad balkong
-    Parkering utanför lägenheterna
-    Tv
-    Wifi och internet via kabel
-    Strykbräda och srykjärn
Service i närområdet:
-    Livsmedelsbutik 850 meter bort
-    Apotek 850 meter bort
-    Restauranger 850 meter bort
-    Barer 850 meter bort
-    Poolområde
-    18 hål golf på gångavstånd
-    Tennisbanor
-    Strand 5 km bort
-    Torrevieja hamn 10 km bort

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Campoamor GC och 2 x 18 hål på Las Colinas GC.

Campoamor GC är en banan som passar alla typer av golfare men som belönar ett strategiskt spel. Banan som sträcker sig genom dalgångar inleder med nio flacka hål och avslutat i något mer kuperad terräng utan att för den skulle kräva golfbil. Från vissa hål skymtar ni Medelhavet och ofta ackompanjeras ni av apelsinträd och citronlundar. Banan erbjuder överlag breda fairways och generösa men ofta svårlästa greener. Ni avslutar med fördela rundan på klubbens restaurang som erbjuder en av kusten härligaste terrasser med vy över Medelhavet.


Las Colinas GC är designad av landskapsarkitekten Cabell B. Robinson som också ritat andra toppbanor som Finca Cortesin, La Reserva och Praia del Rey bland annat. Banan har fått flertalet utmärkelser och har bland annat rankats som Spaniens bästa bana under senare år. Här erbjuds flera olika tees för utslag vilket gör banan spelvänlig för de flesta golfare. Det bjuds på breda fairways i det något böljande landskapet och greenerna är stora, snabba och omginva av stora strategiskt placerade bunkrar. Las Colinas är kvalitet både sett till bana, klubbhus och som naturupplevelse. Vi rekommenderar starkt en runda eller två på denna fina bana under er kommande golfsemester.

 

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)
•    Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
•    Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
•    Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
•    Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
•    Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta