Skip to main content

Tjeckien - Söder om Prag - 4*Konopiste Golf Resort

Naturskön anläggning med två banor nära Prag

Klassiska golfhotellet Konopiste Golf Resort ca tre kvart söder om centrala Prag bjuder in till en behaglig weekend i natursköna omgivningar och med två toppbanor utanför dörren. Med vårt paket får ni också en halvdag i centrala Prag för shopping, restaurangbesök och nöjen.

Ni bor i fräscha rum i och äter gott i hotellets restaurang. Frukost och middagar ingår. På några få steg når ni första tee på de båda mästerskapsbanorna Radecký och d’Este. Här ingår dagsgreenfee med förbokad starttid per dag och resterande skriver ni upp på plats. Konopiste har utöver två 18 håls banor en 9 håls korthålsbana och ett bra övningsområde.

En eftermiddag under er vistelse hämtar vår transfer upp er grupp och tar er in till centrala Prag för fri tid. Sen kväll hämtas ni åter i centrum för transfer tillbaka till hotellet. Denna kväll ingår inte middag.
På Konopiste får ni en bekväm, prisvärd och kvalitativ golfweekend med kollegorna eller kompisarna. Företag kan boka konferensrum på förfrågan.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Be oss om offert vid annat antal. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

Hotellet

4****Konopiste Golf Resort erbjuder 135 dubbelrum utspridda över arton olika byggnader.

Rum: Rummen på Konopiste är utspridda i flera olika byggnader. Alla dubbelrum har sittgrupp, satellit-tv, minibar, luftkonditionering och badrum med badkar och dusch.

Restauranger och barer: Det finns två restauranger på Konopiste Golf Resort. Tee No 19 som ligger i huvudbyggnaden och Steak House St. Florian. Båda restaurangerna erbjuder internationella rätter men har fokus på traditionell Tjeckisk mat och kötträtter samt ett brett utbud av kvalitetsviner. Konopiset erbjuder också flertalet barer att ta en pilsner i.

Underhållning: Konopiste erbjuder förutom två golfbanor också en relaxavdelning och möjlighet till en hel del aktiviteter som cykelturer på landsbygden, vandringsleder, skytte och besök till ett par av regionens historiska platser och slott.

 

Golfbanor

I detta paket ingår fri golf under tre dagar på de två banorna Radecky Course och d´Este Course. Vi förbokar första rundan per dag och vill ni spela mer skriver ni upp tider på plats utan kostnad.

Radecky Course är den äldre av de två Konopiste banorna. Banan är designad av John Burns och öppnade 2002 och ligger utlagd i skog och böljande terräng. Efter en ganska öppen start möter ni ett par tuffare dogleg hål, flera spelas nedför och en del hål erbjuder smala fairways med tätt omgivande skog. Ni möter upphöjda greener, något hål med träd mitt i fairway och något hål med en damm smart placerad. Banan är i övrigt inte svår men på sina håll gäller det att kontrollera sina utslag och göra taktiskt rätta beslut då det ges inbjudande tankar om att slå över träd, tufft placerade bunkrar och dammar. Banan passar alla typer av golfare. Från vit mäter slingan 6484 meter.


d´Este Course är en lite mer öppen bana med fler breda fairways och något mindre fast ändå böljande terräng. Här möter ni stora inbjudande greener men fler bunkrar och synliga vattenhinder. Banans mest igenkända hål är nummer 9 där green är placerad på en ö. Här finner ni en och annan reklamboll med We Do Travel-tryck  i det omgivande vattnet. d d´Este Course är en naturskön upplevelse där vi tror ni alla kommer att njuta av en dag på banan. Från vit mäter slingan 6086 meter. I tillägg till de två 18 hålsbanorna har anläggningen en publik 9-håls bana och bra övningsområden.

Transport på plats

I detta paket ingår privar flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen på flygplatsen och kör er i en modern buss till hotellet. En eftermiddag under vistelsen hämtar bussen upp er och kör er in till centrala Prag för några timmars sightseeing, mat och nöjen. Framåt senare kväll bär det åter till hotellet. På hemresedagen härmtas ni upp vid hotellet på angiven tid för transfer till flygplatsen. 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta