Skip to main content

Costa Blanca - Mar Menor the Residences 4-boll

Prisvärt golfpaket på Mar Menor för 4 golfare

 

Låt oss presentera ett prisvärt golfpaket för fyra golfare som delar på en modern och ljus lägenhet på Mar Menor Golf Resort, ca en timme söder om Alicante flygplats. Här bor ni med Jack Nicklausbanan Mar Menor slingrandes mellan husen och har gångavstånd till restauranger och barer och har poolområde utanför lägenheterna. Dessutom njuter ni av Spanska fastlandets kanske bästa klimat. Under en golfvecka spelar ni fem rundor som ni fördelar mellan hemmabanan  och de fyra andra närbelägna Jack Nicklaus-banorna El Valle, Hacienda Riquelme, La Torre och Saurines. Naturligtvis förbokar vi starttider efter era önskemål.

Rymliga lägenheter

Alla lägenheter har två sovrum med enkelsängar i båda rummen, två helkaklade badrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp och matbord och möblerad balkong/terrass. Här finns gott om ytor för samvaro och sociala dagar. Handla varor i områdets livsmedelsbutik eller i närliggande Supermarket och kyl drycken i kylskåpet och laga en hemmagjord middag framåt kvällen som sedan intas på balkongen i den ljumna Medelhavsnatten.

Ca tio minuter från Mar Menor ligger orten Los Alcazares med restauranger, barer, butiker och sandstrand. Ni har dessutom utflyktsmål som historiska Cartagena och provinshuvudstaden Murica inom kort köravstånd.

Frihet med hyrbil

I paketet ingår en hyrbil utan krångel som hämtas och lämnas på Alicante flygplats. En representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomsthallen och följer er till er bil, sen är det bara att tuta och köra för i vårt paket ingår full försäkring, fria mil och extra förare. Fri parkering finns utanför er lägenheter.

Mycket kvalitativ och varierad golf väntar i behagligt klimat om ni väljer Mar Menor som destination till nästa golfresa.

Boka nu - betala sen

Se framåt och se fram emot något. Boka säkert och tryggt. Vi vill underlätta er planering och erbjuder er att boka detta paket med fri avbokning ända fram tills 8 januari. Ni betalar ingen handpenning förrän den 8 januari och kan avboka arrangamanget helt utan kostnad fram tills dess. Be oss om en offert för ytterligare information.


Detta paket är baserat på 4 gäster som delar lägenhet och spelar en 4-boll. Se fliken "Priser" nedan för ytterligare prisinformation. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

Priser

Kontakta oss gärna för ytterligare information, bokning och offertförfrågan. Vi finns på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Lägenheterna

Lägenheterna:
•        Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, ugn,
•        Tv
•        Luftkonditionering
•        Möblerad balkong/terrass
•        Fri parkering utanför lägenheterna
•        Två sovrum med separata sängar

Service inom området:
•        Närlivsbutik 1 km
•        Utomhuspool
•        Tennisbanor
•        Restauranger 1 km bort
•        Bar 1 km bort
•        Barnpool
•        Inomhuspool (extra kostnad)
•        Gym

Golfbanor

I golfveckopaketet ingår 5 x 18 hål fördelade efter era önskemål på Mar Menor, El Valle, Hacienda Riquelme, La Torre och Saurines. Banan Mar Manor ligger utanför dörren medan de andra banorna nås på ca 20 minuters bilresa.

Vi förbokar alla starttider efter era önskemål och kan erbjuda annat golfupplägg på förfrågan. Inom kort köravstånd finner ni även banor som Lo Romero och Las Colinas.

Mar Menor är en av sex banor designade av Jack Nicklaus och hans team. Banan ligger i anslutning till Mar Menor Golf Resort och sträcker sig mellan semesterhus utan att för den skull komma allt för nära. Banan är flack och lätt att gå och vi tycker den är ganska lätt att spela och passar alla typer av golfare oavsett talang. En del djupa bunkrar och något inte allt för svår vattenhinder kommer att passeras på väg mot de snabba greerna. Passa på att avsluta rundan med en förfriskning i golfbaren belägen några meter från green på 18:e.

El Valle är en Europatourkvalbana av klass. Jack Nicklaus har designat en varierande golfupplevelse i böljande terräng där golfbil kan rekommenderas under varmare dagar. Något smala fairways med gott om bunkrar kantas dessutom av besvärande ruff och waste så eftertanke primerar ofta en mer chansartad taktik. På El Valle gäller att ha tungan rätt i mun och har man det så kommer det vara en mycket underhållande och berikande golfdag på finfina El Valle. Efter rundan kan man med fördel koppla av på klubbens trevliga restaurang med terrass mot banan.


Hacienda Riquelme, designad av Jack Nicklaus och hans team, karaktäriseras av sina ondulerande greener vilka kan vara en tuff nöt att knäcka. På väg fram till green kan långtslående spelare med fördel utmana men alla kan ta sig fram med ett strategiskt spel där de djupa bunkrarna är största hotet utöver puttningen. Banan är trots vissa svårigheter en underhållande värd för en dags golfupplevelser oavsett om du är rutinerad eller amatör. Golfbil är inget krav om det inte är en varm dag eller det finns medicinska själ.   


La Torre GC ligger direkt vid hotellet Hilton La Torre och är en bana där gott om väl skulpterade bunkrar hjälper till att skilja hålen. Tre sjöar kommer i spel på sex av hålen. Bana är inte lång men strategiskt utmanande och passar alla typer av golfare. Spelare med lägre hcp kan gå för flera hål medan spelare mer högre hcp kan uppskatta att banan inte kräver enorm längd utan mer precision.


Saurines är en något annorlunda men uppskattad golfbana av ökenkaratär. Här ligger ondulerande fairways och greener som gröna öar utplacerade i ökenlandskapet. Ta med er en wedge till banan, det finns stora chanser att den kan komma väl till pass om ni inte håller på fairway. Vid avslutningshålet väntar en större sjö att parera (eller är det en hägring) vilket ger en intressant avslutning. Saurines är en upplevelse som golfbana oavsett hcp och en rekomendation om ni vill spela en annorlunda karaktär på er nästa golfresa.

Transport på plats

I detta golfpaket för fyra personer ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

•    Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme

 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta