Skip to main content

Costa Blanca - Mar Menor the Residences 4-boll

Prisvärt golfpaket på Mar Menor för 4 golfare

 

Låt oss presentera ett prisvärt golfpaket för fyra golfare som delar på en modern och ljus lägenhet på Mar Menor Golf Resort, ca en timme söder om Alicante flygplats. Här bor ni med Jack Nicklausbanan Mar Menor slingrandes mellan husen och har gångavstånd till restauranger och barer och har poolområde utanför lägenheterna. Dessutom njuter ni av Spanska fastlandets kanske bästa klimat. Under en golfvecka spelar ni fem rundor som ni fördelar mellan hemmabanan  och de två närbelägna banorna Hacidna del Almamo och Suarines. Naturligtvis förbokar vi starttider efter era önskemål.

Rymliga lägenheter

Alla lägenheter har två sovrum med enkelsängar i båda rummen, två helkaklade badrum, fullt utrustat kök, vardagsrum med soffgrupp och matbord och möblerad balkong/terrass. Här finns gott om ytor för samvaro och sociala dagar. Handla varor i områdets livsmedelsbutik eller i närliggande Supermarket och kyl drycken i kylskåpet och laga en hemmagjord middag framåt kvällen som sedan intas på balkongen i den ljumna Medelhavsnatten.

Ca tio minuter från Mar Menor ligger orten Los Alcazares med restauranger, barer, butiker och sandstrand. Ni har dessutom utflyktsmål som historiska Cartagena och provinshuvudstaden Murica inom kort köravstånd.

Frihet med hyrbil

I paketet ingår en hyrbil utan krångel som hämtas och lämnas på Alicante flygplats. En representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomsthallen och följer er till er bil, sen är det bara att tuta och köra för i vårt paket ingår full försäkring, fria mil och extra förare. Fri parkering finns utanför er lägenheter.

Mycket kvalitativ och varierad golf väntar i behagligt klimat om ni väljer Mar Menor som destination till nästa golfresa.


Priser

Kontakta oss gärna för ytterligare information, bokning och offertförfrågan. Vi finns på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se

Lägenheterna

Lägenheterna:
•        Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, ugn,
•        Tv
•        Luftkonditionering
•        Möblerad balkong/terrass
•        Fri parkering utanför lägenheterna
•        Två sovrum med separata sängar

Service inom området:
•        Närlivsbutik 1 km
•        Utomhuspool
•        Tennisbanor
•        Restauranger 1 km bort
•        Bar 1 km bort
•        Barnpool
•        Inomhuspool (extra kostnad)
•        Gym

Golfbanor

I golfveckopaketet ingår 5 x 18 hål fördelade efter era önskemål på Mar Menor, Saurines och Hacienda del Alamo. Banan Mar Manor ligger utanför dörren medan de andra banorna nås på ca 20 - 30 minuters bilresa.

Vi förbokar alla starttider efter era önskemål och kan erbjuda annat golfupplägg på förfrågan. Inom kort köravstånd finner ni även banor som Lo Romero och Las Colinas.

Mar Menor är en av sex banor designade av Jack Nicklaus och hans team. Banan ligger i anslutning till Mar Menor Golf Resort och sträcker sig mellan semesterhus utan att för den skull komma allt för nära. Banan är flack och lätt att gå och vi tycker den är ganska lätt att spela och passar alla typer av golfare oavsett talang. En del djupa bunkrar och något inte allt för svår vattenhinder kommer att passeras på väg mot de snabba greerna. Passa på att avsluta rundan med en förfriskning i golfbaren belägen några meter från green på 18:e.


Saurines är en något annorlunda men uppskattad golfbana av ökenkaratär. Här ligger ondulerande fairways och greener som gröna öar utplacerade i ökenlandskapet. Ta med er en wedge till banan, det finns stora chanser att den kan komma väl till pass om ni inte håller på fairway. Vid avslutningshålet väntar en större sjö att parera (eller är det en hägring) vilket ger en intressant avslutning. Saurines är en upplevelse som golfbana oavsett hcp och en rekomendation om ni vill spela en annorlunda karaktär på er nästa golfresa.

 

 


Saurines är en kul upplevelse med spel i ökenlandskap med sjöar och öar. Inget vi ser ofta här hemma.


Hacienda del Alamo är en mycket uppskattad och bitvis utmanande golfbana i regionen Murcia på Costa Blanca. Banan som är designad av Dave Thomas med mästerskapsutmaning i fokus har redan stått som värd för bland annat Europatourkval och andra proffisionella tävlingar. Karraktären är ökenbana med wasteareas längs hålen så det gäller att ha fokus på det gröna. Längs rundan stöter ni på vattenhinder och sjöar på ett antal hål samt ett par ögreener. Hacienda är en utmaning i längd och statergi och väl värd besöket. Passa på att avnjuta en lunch eller förfriskning i det trevliga klubbhuset efter rundan. 


Europatourkvalbanan Haciande del Alamo är en härlig utmaning i längd och statergi.

Transport på plats

I detta golfpaket för fyra personer ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

•    Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme

 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta