Skip to main content

The Residences at Mar Menor - Costa Blanca ★★★★

GOLFRESA»  Spanien»  Costa Blanca»  7-nätter» ★★★★

Golfresa till Murcia med spel på Jack Nicklaus exlusiva banor Mar Menor, Hacienda del Alamo och Saurines.

  Höjdpunkter på resmålet!
  • Spel på tre Jack Nicklaus-designade golfbanor Mar Menor, Hacienda del Alamo och Saurines
  • Boende vid banan
  • "Hyrbil utan krångel" ingår
  • Omväxlande matupplevelser inom gångavstånd
  • Komplett golfpaket med förbokade starttider
  • Europas kanske bästa golfklimat
  • Anpassa vistelsen efter egna önskemål

Drömmer du om en härlig golfsemester i Europas kanske bästa klimat? Upptäck en unik upplevelse med spel på tre Jack Nicklaus-designade golfbanor - Mar Menor, Hacienda del Alamo, och Saurines. Bo i lyxiga lägenheter vid Mar Menor Golf Resort, komplett med "hyrbil utan krångel". Njut av ett brett utbud av matupplevelser inom området och koppla av vid utomhuspoolerna. Paketet innehåller 7 nätters boende, frukostbuffé, och 5 rundor golf, med flexibla starttider och möjlighet till skräddarsydda uppgraderingar.

Många restauranger och faciliteter

På gångavstånd finns flera restauranger belägna vid resortens femstjärniga hotell. Välj mellan italienskt, japanskt, spanskt, mexikanskt och andra internationella rätter i någon av restaurangerna. Även golfpuben vid artonde green serverar barmat ackompanjerad av pints och andra uppfriskande drycker. Ni kan också ta del av inomhuspool, gym och tennisbanor på anläggningen och ta bilen till stranden i Los Alcazares, ca tio minuter bort. Inom lägenhetsområdet finns en mindre livsmedelsbutik med basvaror och i Los Alcazares finns supermarket.

Spela golf på tre Jack Nicklaus-banor

Golf spelas på hemmabanan Mar Menor men även på de andra närliggande banorna Haciande del Alamo och Suarines. Ni väljer själva vilka banor vi skall förboka till er och oavsett hur ni väljer kommer ni få uppleva varierad design och ständigt välunderhållna banor. Banbeskrivning finns under fliken "Golfbanor"

Hyrbil utan krångel ingår

I paketet ingår en hyrbil utan krångel som hämtas och lämnas på Alicante flygplats. En representant från hyrbilsbolaget möter er i ankomsthallen och följer er till er bil, sen är det bara att tuta och köra för i vårt paket ingår full försäkring, fria mil och extra förare.

Mar Menor är en bekväm och prisvärd destination för golfresan. Här erbjudes rymligt boende, många restaurangalaternativ och omväxlande golf i härligt klimat.

 

Lägenheterna

Lägenheterna:
•        Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, ugn,
•        Tv
•        Luftkonditionering
•        Möblerad balkong/terrass
•        Fri parkering utanför lägenheterna
•        Sovrum med separata sängar

Service inom området:
•        Närlivsbutik 1 km
•        Utomhuspool
•        Tennisbanor
•        Restauranger 1 km bort
•        Bar 1 km bort
•        Barnpool
•        Inomhuspool (extra kostnad)
•        Gym

Golfbanor

I golfveckopaketet ingår 5 x 18 hål fördelade efter era önskemål på Mar Menor, Saurines och Hacienda del Alamo. Banan Mar Manor ligger utanför dörren medan de andra banorna nås på ca 20 - 30 minuters bilresa.

Vi förbokar alla starttider efter era önskemål och kan erbjuda annat golfupplägg på förfrågan. Inom kort köravstånd finner ni även banor som Lo Romero och Las Colinas.

Mar Menor är en av sex banor designade av Jack Nicklaus och hans team. Banan ligger i anslutning till Mar Menor Golf Resort och sträcker sig mellan semesterhus utan att för den skull komma allt för nära. Banan är flack och lätt att gå och vi tycker den är ganska lätt att spela och passar alla typer av golfare oavsett talang. En del djupa bunkrar och något inte allt för svår vattenhinder kommer att passeras på väg mot de snabba greerna. Passa på att avsluta rundan med en förfriskning i golfbaren belägen några meter från green på 18:e.


Saurines är en något annorlunda men uppskattad golfbana av ökenkaratär. Här ligger ondulerande fairways och greener som gröna öar utplacerade i ökenlandskapet. Ta med er en wedge till banan, det finns stora chanser att den kan komma väl till pass om ni inte håller på fairway. Vid avslutningshålet väntar en större sjö att parera (eller är det en hägring) vilket ger en intressant avslutning. Saurines är en upplevelse som golfbana oavsett hcp och en rekomendation om ni vill spela en annorlunda karaktär på er nästa golfresa.
 


Saurines är en kul upplevelse med spel i ökenlandskap med sjöar och öar. Inget vi ser ofta här hemma.


Hacienda del Alamo är en mycket uppskattad och bitvis utmanande golfbana i regionen Murcia på Costa Blanca. Banan som är designad av Dave Thomas med mästerskapsutmaning i fokus har redan stått som värd för bland annat Europatourkval och andra proffisionella tävlingar. Karraktären är ökenbana med wasteareas längs hålen så det gäller att ha fokus på det gröna. Längs rundan stöter ni på vattenhinder och sjöar på ett antal hål samt ett par ögreener. Hacienda är en utmaning i längd och statergi och väl värd besöket. Passa på att avnjuta en lunch eller förfriskning i det trevliga klubbhuset efter rundan. 


Europatourkvalbanan Haciande del Alamo är en härlig utmaning i längd och statergi.

Transport på plats

I detta golfpaket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

•    Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
•    Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
•    Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
•    Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
•    Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

 

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Karta