Skip to main content

Rompido Cup - 5*El Rompido

Rompido Cup med femstjärnig golf & femstjärnigt boende

På den spanska sidan om gränsen mot Portugal finner ni en ypperlig arena för gruppens golftävling. Femstjärniga hotell El Rompido har två mycket uppskattade golfbanor och fina övningsfaciliteter. Här ingår en rejäl frukostbuffé och en uppskattad middagsbuffé varje kväll. Ta med gänget till en bekväm, solsäker och prisvärd golfdestination. Med vårt inkluderade tävlingspaket blir upplevelsen än mer spännande. 

Allt på samma ställe

El Rompido ligger snyggt beläget i idyllisk och orörd natur, nära havet och den lilla fiskebyn El Rompido som har flera lokala restauranger. Här är tempot avslappnat med dagar på golfbanan och vid poolkanten ackompanjerad av underbar mat och dryck. Här finns utöver golfbanor även tennisbanor, padelbanor, gym och cykel- och vandringsleder. Ni bor i stora och moderna hotellrum med balkong och bekväma sängar, förutsättningar finns således för en god natts sömn inför era tävlingsrundor. El Rompido är helt enkelt en förträfflig plats att avgöra ert golfgängs årliga tävling på.

Värdig vinnare koras

I arrangemanget ingår fem rundor golf med förbokade starttider fördelade på de båda banorna South och North course. Två banor som bjuder på stor omväxling i lantlig och naturskön miljö och där ni knappt stöter på någon bebyggelse under rundan. Ni spelar i böljande och flackt landskap med breda inbjudande fairways varvade med kortare och mer tekniskt utmanande hål. Allround-golfaren kommer ha en god chans att bli korad till åtets ”champ” i Spanien.

Tävlingspaketet

Ert tävlingspaket kommer, bekvämt förpackad i en kabinväska, levererad med post till er i god tid innan avresa. Väskan innehåller allt ni behöver för er tävlingsresa oavsett om ni planerar lagtävling eller individuell tävling, tävlingsspel varje dag eller en endagarsbatalj. Väskan är redo att bäras in på planet mot destinationen och ni behöver bara meddela om ni tänker spela lag- eller individuell tävling på plats. Ta med er denna tävlingsväska till destinationen och gör golfresan både roligare och mer spännande.

Lagtävlingsväskan:
Här finner ni bland annat kvalitativa golfpikéer i två olika lagfärger, en vandringspokal till vinande laget, förstapris till vinnande laget och goda tröstpriser till förlorarna samt någon överraskning till samtliga. Således är ni utrustade för en smidig resa och en rolig tävling.

Individuella tävlingens väska:
Här finner ni bland annat den gröna vinnarkavajen, en vandringspokal till årets vinnare, ett fint förstapris till vinnare, ett välsmakande andrapris och goda tröstpriser till övriga samt överraskning till samtliga. Med andra ord allt ni som en grupp- och spelledare behöver inför en rolig tävlingsresa.


Detaljerad prislista

Hotellet

5*Precise Resort El Rompido ligger naturskönt nära havet och orten El Rompido med två 18 håls mästerskapsbanor utanför dörren. Hotellet har 184 standardrum samt 10 junioirsviter och 2 sviter.

Rum: Ni bor bekvämt i femstjärniga standardrum på 35 kvm samt balkong. Rummen har luftkonditionering, minibar, satellit tv,  badrum med dusch och badkar, hårtork och Wi-Fi. Ett mycket bekvämt boende där ni väljer att bo två personer eller ensamma som enkelrum.


35 kvm stora hotellrum. Alla med balkong.

Restauranger & barer: I buffétrestaurangen Binidali serveras ni en diger frukostbuffé med både kallt och varmt samt en uppskattad kvällsbuffé med live-cocking. Temat i restaurangen är internationell med inslag av lokala Andalusiska rätter. El Faro Alfresco Restaurant är ett bra val för lunch. Restaurangen ligger mitt emot den stora pollen och serverar på sin terrass lättare rätter som exempelvis grillad fisk och sallader. Här kan man också avnjuta en cocktail efter maten. Kvällens kaffe, öl eller drink kan avnjutas i La Galea bar, loungebern Son Saura eller tillsammans med livemusik i Son Saura Night Club. Vid klubbhuset hittar ni naturligtvis restaurang med billig öl tillsammans med de klassiska hamburgarna och mackorna. På promenadavstånd når ni ortens El Rompidos strandpromenad med lokala restauranger och flertalet barer.  


Poolbaren serverar cocktails och läckra lunchrätter i solen.

Underhållning & Faciliteter: Hotellet har en 24 timmars öppen reception. Här finns fritt Wi-Fi över stora delar av området. Här finns en SPA-avdelning med jacuzzi, bastu och möjlighet till behandlingar. I anslutning till hotellområdet finns två tennisbanor och fyra padelbanor som vi kan hjälpa er att reservera. Hotellets bar arrangerar ofta kvällar med livemusik.


Utöver två golfbanor finns både tennis- och padelbanor.


Den närliggande fiskebyn El Rompido erbjuder restauranger, strand och pubar.

Golfbanor

I detta paket ingår 5 x 18 hål fördelade på de två banorna Campo Norte och Campo Sur.

El Rompido GC erbjuder 36 omväxlande hål designade av Alvaro Arana. Två relativt korta banor som bjuder på blandad layout och härliga utmaningar.

Den moderna golfbanan North course öppnade år 2006 och ligger vackert integrerad med naturreservatet Marismas del Río Piedras. Här spelar ni i en böljande terräng där inledande nio hålen bjuder på generösa fairways och avslutande hålen övergår i ett mer tekniskt spel där det gäller att ingjuta koncentration i varje slag. Greenerna är snabba och ondulerande. En utmaning där den med längd kan utmana ödet och övriga spela mer säkra slag.


Golfbanan passerar hotellet där poolen väntar på ett dyk efter rundan.


South Course är den äldre av de två banorna och öppnade upp för spel 2003. Här spelas golfrundan med naturen närvarande och längs fairways kantade av bland annat apelsinträd och tallar. Denna bana går i flackare terräng än systerbanan North och bjuder på fler vattenhinder och en hel del tufft placerade bunkrar. På South course är greenerna fortsatt snabba men något enklare att läsa. En banan som bör gillas av samtliga golfare oavsett hcp.


Hål 17 seplas ner mot Atlanten.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r. Chaufför möter er i ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel och kör er till hotellet. På hemresedagen hämtas ni utanför receptionen på angiven tid för återfärd mot flygplatsen.

Karta