Skip to main content

Spel- & träningsresa med Örebro City Golf & CC på Valle del Este

Spel- & träningsresa med Örebro City Golf & CC, 7 - 14 oktober

Följ med på en härlig, avslappnad och rolig golfresa till populära Valle del Este på Costa Almeria i Spanien, en solkysst oas på Spaniens sydöstra kust. Omgiven av värmande mikroklimat och frodiga apelsinlundar, kan du njuta av rymliga hotellrum med balkong, njutbara frukost- och middagsbufféer samt avkoppling vid den soliga terrassen med pool.

Vi spelar hemmabanan Valle del Este GC vid tre tillfällen och vi gör två utflykter till uppskattade Desert Springs, en grön golfbana utlagd i ökenomgivningar. En mix av golf som kommer passa alla golfare oavsett hcp. Under veckan erbjuds träning med PRO Martin Sterner och så utlovas gemensamma middagar och aktiviteter utanför golfbanan.

Vid hotellet finns utöver hotellets restaurang och barer ytterligare några externa barer och restauranger i anslutning till boendet. Om ni packar ner badbyxorna så tar en taxiresa till kustorten Garrucha, med restauranger, nöjen och fin strand, ca 15 minuter. 

Fälj med till Valle del Este och passa på att förlänga sommaren med en garanterad solig och varm oktobervecka.

Hotellet

Detta populära 4*golfhotell ligger ca två timmar söder om Alicante flygplats, ett område som erbjuder flest soltimmar i Europa. Femton minuter söder om hotellet ligger orten Garrucha med flertalet restauranger och fin strand.

Rum: Ni bor i ljusa dubbelrum på 30 kvm. Alla med balkong. Rummen har alla bekvämligheter man kan förvänta sig av ett 4*hotell. Uppgradering till svit på 60 kvm mot tillägg.Restauranger & barer: Till frukost och middag serveras en variationsrik buffé där det finns något för alla. Vid bufféerna erbjuds ”show cooking”. Avnjut er måltid i den stora restaurangsalen eller ute på terrassen. Hotellets bar ligger i anslutning till poolområdet så här kan ni avnjuta en drink i den ljumna Medelhavsnatten.Underhållning & faciliteter: Utöver 18 hål golf så finner ni padelbanor, gym och ett Spa på hotellet. Hotellets poolområde är en populär plats för avkoppling under årets varma månader. Intill hotellet finns ett mindre shoppingcenter med supermarket, barer och restauranger.

Video - Välkomna till Valle del Este

Bokning & betalning

Boka ert detalgande! Skicka ett mejl till info@wedotravel.se och inkludera era namn så som de är stavade i passet så bekräftar vi att vi har mottagit er intresseanmälan. Har ni frågor så ring oss på 040 65 13 000. Sista datum för anmälan är 16 juni och det finns begränsat antal platser.

Anmäningsavgift: 4000:-
Slutbetalning: den 7 september.

Flygresa

Vi flyger med Norwegian till Alicante. I resan ingår en väska på 23 kg, en golfbag på 23 kg och ett handbagage på 10 kg.

FLYGTIDER:
07 OKT ARLANDA 11:45 ALICANTE 15:50
14 OKT ALICANTE 15:05 ARLANDA 19:10

Karta