Skip to main content

Villamartin - Golfvilla för 10 gäster - Costa Blanca ★★★★

GOLFRESA»  Spanien»  Costa Blanca»  7-nätter» ★★★★

Golfresa till Costa Blanca! Bo i exklusiv villa med privat pool nära Villamartin & Torrevieja

  Höjdpunkter på resmålet!
 • Komplett golfpaket med spel på golfbanorna Villamartin Golf Club och Lo Romero
 • Rymligt och socialt boende
 • Villa med privat pool, stor takterrass och utsikt över Medelhavet
 • Två sammanbyggda hus med dubbla kök och flera badrum
 • Villan är välutrustad med WiFi, bastu, och kabel-TV
 • Utomhusgrill och terrasser för avkoppling och underhållning
 • Frihet med "Hyrbil utan Krångel"
 • Närhet till Torrevieja

En sällskapling golfresa med boende i en mysig villa belägen i hjärtat av Costa Blanca, nära den berömda golfbananan Villamartin. Den rymliga golfvillan är perfekt anpassad för upp till 10 gäster och erbjuder en kombination av lyx och komfort. Villan har privat pool, soliga terrasser och har dubbla kök och vardagsrum. Villan är perfekt för både avkoppling och social samvaro.
Inkluderat i resan är även krångelfri biluthyrning, vilket gör det enkelt för dig och ditt sällskap att utforska omgivningarna och utbudet av restauranger, butiker och semesterorten Torrevieja. Boka denna härliga golfresa fylld med golfspel, sol och social samvaro.

Närhet till golf och bekvämligheter

Här har ni 500 meter till Villamartin GC, en kvarts bilfärd till Torrevieja och flera lokala restauranger på gångavstånd. Ni kan koppla av i er trädgård och vid poolkanten. Njuta av den stora takterrassen med sol alla soliga timmar och härifrån blicka ut över Medelhavet. Villan består egentligen av två separata hus som nu är förenade till ett hem. Det betyder att ni har dubbla kök, fyra badrum och två vardagsrum. Ni sover gott och bekvämt i de sex sovrummen och kan äta måltider vid matbord både inne och ute. Era hyrbilar parkerar ni på husets uppfart där två bilar får plats.

Populär golf på Villamartin och Lo Romero

Villamartin GC är en av de äldsta klubbarna på kusten och populär bland både gäster och medlemmar. Många övervintrande Skandinaver är medlemmar i just denna klubb vilket borgar för kvalitet. Ca en kvart från huset ligger en annan pärla till golfbana, Lo Romero. En bana som ständigt är i superbt skick och som många håller som sin favoritbana på kusten.

Smidig bilhyra ingår

I paketet ingår en hyrbil "utan krångel". Hyran inkluderar fria mil, full försäkring och en extra förare. Ni betalar ingen självrisk vid eventuella skador och heller ingen deposition vid uthämtningen. Det är bara att tuta och köra.

Boka detta stora semesterhus till golfgruppen nästa gång om ni vill bo prisvärt, socialt och rymligt nära två superba golfbanor, nöjen i Torrevieja och ha restauranger och pubar på gångavstånd.

Max antal gäster: 10    Max antal gäster med separata sängar: 6    Antal sovrum: 6
Antal dubbelsängar: 4   Antal enkelsängar: 2   Totalt antal badrum: 4

Huset

Fakta:
Byggnadsmaterial: Sten
Panoramautsikt över vatten
Husdjur: Nej
Uthyres ej till ungdomsgrupper
Byggt: år 1998
Senast renoverat: 2014
Max antal gäster: 10

Faciliteter:
Utomhuspool: 33 m2 (ej uppvärmd)
4 TV Kabel-TV med parabol
Bastu
WiFi


Rum:
Sovrum 1: Enkelsäng (1 plats)
Sovrum 2: Enkelsäng (1 plats)
Sovrum 3: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 4: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 5: Dubbelsäng (2 platser)
Sovrum 6: Dubbelsäng (2 platser)
Badrum 1: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 2: Varmt och kallt vatten, Badkar
Badrum 3: Varmt och kallt vatten, Dusch
Badrum 4: Varmt och kallt vatten, Badkar

Bekvämligheter:
El-spis och ugn
Kylskåp
Köksfläkt
Kaffebryggare
Mikrougn
Tvättmaskin
Diskmaskin

Utomhus:
Trädgård
Trädgårdsmöbler
P-plats på tomten: 2 platser
Grill
Solsängar: 7
Två terrasser (en övertäckt och en öppen)
 

Närområde:
Närmaste granne: 40 meter
Avstånd till vatten/bad.: 3 km till sandstrand
Avstånd inköpsmöjlighet: 500 meter
Avstånd restaurang: 500 meter
Närmasta större ort: Torrevieja 10 km 

Övrigt: Uthyres ej til ungdomsgrupper

Golfbanor

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Villamartin och 2 x 18 hål på Lo Romero GC. Alla starttider förbokas enligt era önskemål. Vi kan på förfrågan erbjuda annat golfupplägg och spela på andra golfbanor. I omårdet finns bland annat Las Colinas, El Valle och Alenda GC.

Villamartin GC, belägen en mil väster om Torrevieja, är en av de äldsta golfklubbarna på Costa Blanca. Designad av P.Puttman öppnade man upp för spel bland olivlundar och pinjeträd år 1972 och idag är banan omgiven av frodig och naturlig växtlighet. Detta är en bana som passar alla typer av spelare även om man kan stoltsera med att ha attrahreta världseliten med Europatourtävling på banan 1995. Trots sin mästerskapsstatus är det ingen omöjlig uppgift för semestergolfaren. Första nio går genom kuperad terräng och sista nio blir en mer flack upplevelse men med en del raviner i spel. Från en del hål får ni härliga vyer över Medelhavet. Passa på att ta en förfriskning eller matbit i klubbhuset efter rundan. Villamartin är en av de mest familjära och välkomnande klubbarna på kusten.


Lo Romero är mångas favoritbana på Costa Blanca och hit återvänder gärna spelare under sin golfsemester i området. Banan sträcker sig i ett lugnt och naturskönt område och här kommer ni njuta av både en fantatisk golfbana liksom en magnifik miljön där ni på en del hål kan skåda Medelhavet. Klubben har inget riktigt klubbhus utan man har istället valt att investera i underhållet på banan vilket ger ett exemplariskt skick. Banans höjdpunkt och tillika största utmaning är troligen hål 18 där ni spelar ut från en höjd ner mot fairway och sedan väntar ett inspel på en imponerande och kittlande ögreen. Vi vågar garantera en mycket trevlig golfdag på Lo Romero och rekommenderar er starkt att ha med banan i ert golfpaket till Costa Blanca.  

Transport på plats

I detta paket ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

 • Vid 1-2 personer bokar vi en grupp C bil vilket innebär en Renault Megane/Ford Focus/liknande, 5-dörrars och säten går att fälla
 • Vid 3-4 personer bokar vi en grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid 5-7 personer bokar vi en grupp I bil vilket innebär en Nissan Evalia/liknande, 5-dörrars med 7 säten
 • Vid 8-9 personer bokar vi två grupp L bilar vilket innebär två Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 • Vid fler personer bokas flera bilar eller så rekommenderar vi istället privat transfer

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna. Boka flygresa på egen hand eller be oss om en offert inkl. flygresa på era önskade avresedatum från er närmsta flygplats. När We Do Travel bokar er flygresa skyddas ni av paketreselagen. Förfrågan görs enklast på vår hemsida men ni är hjärtligt välkomna att ringa oss på 040 65 13 000 eller mejla oss på info@wedotravel.se

Läs villkor om uthyrning och särskilda villkor för detta hus

Nedan följer viktig information kring villkor och priser.

Kostnader och tillval som betalas lokalt på plats direkt till uthyraren:
- Städning och el 3600:- (obligatorisk kostnad)
- Sänglinnen och handdukar kan bokas till innan ankomst och betalas lokalt på plats till uthyaren. Kostad 95:- per person och vistelse (tillval)

Övergripande villkor:
- Alla bokningar sker på förfrågan och bekräftas först när husägaren bekräftat tillgängligheten för huset
- Semesterhuset med tillhörande tomt får endast bebos av högst det antal personer som anges i presentationen, inklusive barn oavsett ålder
- Hyresgästen skall, trots att denne betalat för städning, lämna huset i ordentligt skick och tömma kylskåp, diska, städa grill och plocka undan
- Hyresgästen skall lämna semesterhuset i samma skick som vid inflyttningen, med undantag för normalt slitage
- Hyresgästen är inför semesterhusägaren ansvarig för de skador på semesterhuset och/eller dess inventarier, som uppstår under hyresperioden, och som vållats av hyresgästen själv eller andra, som vistats i huset under hyresperioden
- Om hyresgästen är ansvarig för mindre skador på eller förlust av lösöre, kommer We Do Travel att täcka detta med upp till 1200:- per hyresperiod, förutsatt att hyresgästerna innan avresa från semesterhuset fyller i, skriver under och lämnar tillbaka skadeformuläret och under förutsättning att hyresgästen inte har betalt någon deposition, i så fall ersätter We Do Travel inte detta.
- Skador på semesterhuset  och/eller  dess  inventarier,  som  uppstår  under  hyresperioden,  skall  omgående meddelas till We Do Travel, husägaren eller dennes representant
- Semesterhuset skall alltid lämnas senast kl. 10:00 på avresedagen
- Uthämtning av nycklar sker dagtid på ankomstdagen
- Rökning är förbjudet i alla våra semestehus om inte annat tydligt har angivits. Överträdelser debiteras med 3700:-

Betalning:
- Handpenning på 30% av resans totala pris skall vara We Do Travel tillhanda senast 7 dagar efter mottagen faktura
- Slutbetalning av resan skall vara We Do Travel tillhanda senast 45 dagar innan avresa
- Vid bokning inom 55 dagar före avresa skall hela beloppet för bokningen vara We Do Travel tillhanda inom 3 dagar

Karta