Skip to main content

Bucket list - Algarve, 7 - 14 november 2020

Kustens bästa banor & boende, 7 - 14 november

Upplev och bocka av det bästa som Algarve har att erbjuda. Bo förstklassigt vid golforten Vilamouras hamn och spela kustens sex bästa golfbanor, vilka också får anses som några av de bästa i Europa. Luta er tillbaka med alla transfers inkluderade, middagar serverade och service garanterad genom vår eminenta värd och PRO. Ni bjuds på lektioner, sociala golftävlingar, utflykter och skratt under veckan. Vi vågar garantera en oförglömlig golfvecka i positiv bemärkelse där ni väl hemma kan ni stryka Algarve från er ”bucket list”. Nu har ni spelat de största guldkornen kusten har att erbjuda och bott mitt i golfmeckat Vilamoura. Ta chansen och häng med i höst.
   
Vi flyger från Arlanda och Kastrup med SAS (Landvetter på förfrågan) Väl framme möts ni av vår värd som är med er under veckan och transporteras sedan i modern buss till 5*Lake Resort som ligger på bästa läge i Vilamoura, bara några få steg från havet och hamnen som kantas av restauranger och barer. Här bor ni modernt, snyggt och bekvämt i stora dubbelrum med separata sängar och med havsutsikt, äter en riktigt diger frukostbuffé och välsmakande middagar.
 
Dagen efter ankomst har vi en lite senare starttid och innan vi slår ut hinner vi med ett par timmars gemensam uppvärmning med vår PRO på övningsområdet. Vilka banor som är Algarves bästa är ju högst subjektivt men enligt vår erfarenhet och enligt välrenommerade golfexperterna på ” Top 100 Golf Courses of the World” så ger följande banor er en oförglömlig spelupplevelse. Vi tar oss an Portugals bästa bana Monte Rei som även rankas topp 10 i Europa, San Lorenzo som rankas bland de 30 bästa banorna i Europa, Old Course som är klassikerna i Vilamoura och som länge ansetts vara en av Europas trevligaste golfupplevelser, Palmares där Robert Trent Jones Jnr lagt sin expertis på banan som nu kallas ”juvelen på Algarve”, Quinta do Lagos södra bana där Europatouren spelats sju gånger med titelhållare som Colin Montgomery och Mark McNaulty och avslutningsvis en runda på Faldo course där Nick Faldo gått loss med hela sin passion för golfdesign. För att inte banorna skall upplevas som allt för tuffa så tycker vi att hcp 20 kan vara en lämplig övre gräns även om hcp 28 är officiell gräns för herrar och 32 för damer. Vid tre tillfällen har vi ett par timmars lektioner/uppvärmning med vår eminenta PRO som dessutom arrangerar ett par lättsamma tävlingar med priser från We Do Travel.

Utöver golf så hinner vi med en gemensam sightseeingtur med båt längs Algarves vackra kust, liksom en vinprovning med några av kustens bästa och läckraste viner. Vi äter gemensamma middagar inklusive vin, öl eller alkoholfri dryck på hotellet och en kväll provar vi på en gemytlig lokal restaurang i äkta portugisisk stil.

Ta chansen och gör drömmen om Algarve till en exklusiv och unik upplevelse med golfminnen för livet.

Anmäl ert intresse idag via förfrågan på hemsidan, telefon 040 65 13 000 eller på mejl till info@wedotravel.se Observera att vi har begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmäl er senast 15 februari och erhåll 2000:- i rabatt per person.

Hotellet

5*Lake Resort är ett av de mest exklusiva hotellen på Algarve. Ni bor direkt vid havet, bara en drive från hamnen där restauranger, pubar och nattklubbar ligger på rad. Här finnes flertalet pooler, två restauranger, barer och ett uppskattat Spa. Hotellet har 192 rum, alla med balkong.

Rum: Ni bor i 32 kvadratmeter stora dubbelrum med två separata sängar och med havsutsikt från er balkong. Rummen är snyggt inredda i varm skandinavisk stil och här finns alla bekvämligheter ni kan önska. Uppgradering till enkelrum möjlig mot en kostnad av 4800:- för veckan.Restauranger och barer: I denna resa ingår en stor frukostbuffé där ni finner det mesta man kan önska till en frukost/brunch samt middagar vid sex tillfällen i hotellets restaurang Gustatio. Till middagarna ingår vin, öl eller alkoholfri dryck. Passa på att ta en fördrink vid poolbaren eller i cocktailbaren ZanziBar.

Underhållning & faciliteter: När ni bor på Lake Resort har ni gott om underhållning utanför hotellets dörrar men även hotellet erbjuder fina faciliteter. Ni finner tre utomhuspooler varav en är uppvärmd under sen höst. En av poolerna har faktiskt en sandbotten och sandstrand. Här finns ett Spa med inomhuspool och gott om välgörande behandlingar samt ett gym för er som vill hålla igång även utanför golfbanan.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 6 x 18 hål på vad vi och experterna på ”Top 100 Golf Courses of the World” anser vara Algarves bästa banor. Klicka på banornas namn nedan för att komma till expertrecensioner av banorna. Vid tre tillfällen ingår lektioner/gemensam uppvärmning med PRO innan dagens spel. Vi arrangerar också vid ett par tillfällen lättsamma tävlingar där ni kan vinna priser från We Do Travel, dock inget krav på deltagande.

Monte Rei

San Lorenzo

Vilamoura Old

Palmares

Quinta do Lago South

Faldo

Transfer på plats

Alla transfer på plats ingår. Vi körs gemensamt i modern luftkonditionerad buss. Vi kommer hålla en god marginal innan och efter spel så att vi hinner värma upp innan rundan och varva ner med en förfriskning efter rundan.

Flygresa

Flygresa inkl. golfbag 20 kg och resväska 20 kg ingår. Ombord ingår mat & dryck och på Arlanda, Kastrup, Landvetter har ni tillgång till SAS lounge.

Flygtider Arlanda:
7/11 Arlanda 07:45 Faro 11:10
14/11 Faro 12:10 Arlanda 17:35

Flygtider Kastrup:
7/11 Kastrup 08:30 Faro 11:20
14/11 Faro 12:10 Kastrup 17:00
 

Anmäl ert intresse

Anmäl ert intresse för ”Bucket List 2020” genom något av nedanstående alternativ. Vi vill ha er anmälan senast 15 februari. Därefter betalar ni handpenning och slutbetalar den 1 oktober.

Bokningar innan 15 februari ger er 2000:- i ”boka tidigt rabatt” per person = 24975:- per person

Telefon: 040 65 13 000
Mejl: info@wedotravel.se (ange antal personer och önskad avreseflygplats)    

Karta