Skip to main content

Belek - 5*Voyage - Gruppresa

Klassikern Voyage helrenoverat och ännu bättre än förr

Ett av Beleks mest populära och uppskattade all inclusive hotell har nu blivit ännu bättre. I april 2019 öppnar Hotel Voyage upp igen efter ett halvårs renovering som resulterat i ytterligare förbättrat koncept, nydesignade rum och fler nya faciliteter. Nu kommer in kunna äta i ännu fler restauranger varav en a la carte restaurang som håller öppet 24 timmar om dygnet, dryckesutbudet har utökats i barerna med ännu fler premiummärken, nytt vattenland har byggts, luftkonditioneringen har förbättrats och rummen har designats om till att bli mer högteknologiska och fått en ansiktslyftning. Hotellet ligger direkt vid Medelhavets strand och erbjuder flera utomhuspooler, ett par bufférestauranger med oändligt utbud, flertalet a la carte restauranger, inomhuspool, SPA, aktivitetsrum, biograf, aktiviteter och underhållning varje kväll. Under alla dygnets timmar finns något att äta i restauranger och snackbarer och något att dricka i någon av alla barer. För golfare är Voyage ett paradis med en av Europas bästa golfbanor som granne. The Montgomerie Club har varit värd för bland annat Europatouren och är en konstant toppunderhållen och uppskattad golfklubb. Här spelar ni två rundor och har även två utrflyktsrunor på andra närliggande banor i paketet.


Detta paketpris är per person och baserat på minst 8 resenärer. Flygresa tillkommer och vi hjälper er gärna att boka fullständigt paket inkl. flygresa från er önskade avresort. Be oss om komplett pris genom offertförfrågan eller ring 040-65 13 000 så återkommer vi med förslag inom 24 timmar.

Hotellet

5*****Voyage Belek erbjuder över 500 moderna och bekväma rum i olika kategorier. Vi erbjuder bästa möjliga rum inom kategorin standardrum med land- eller havsutsikt. Garanterad havsutsikt går att bekräfta mot tillägg.

Rum: Standardrummen består av 32 m2 stor rum med antingen dubbelsäng eller två enkelsängar, en soffa, luftkonditionering, välfylld minibar, kassaskåp, platt-tv, kaffebryggare, separat dusch och toalett, väl tilltagna garderober och möblerad balkong.

Restauranger och barer: På Voyage finns det ett gigantiskt utbud av mat, snacks och drycker. De två huvudrestaurangerna serverar en diger och varierad buffé, den ena restaurangen är barnfri och således endast öppen för vuxna. Utöver bufférestauranger kan ni äta i någon av de sju a la carte restaurangerna mot en mindre reservationsavgift. Dessa restauranger har teman kinesiskt, mexikanskt, grekiskt, turkiskt, italienskt, japanskt och köttrestaurang. Ni finner tre snackrestauranger som serverar hamburgare, pizza och korv, ett konditori med bakverk och glass samt en renodlad barnrestaurang. På Voyage Belek finns 15 olika barer utspridda inom hotellets område.

Underhållning: Voyage erbjuder daglig underhållning i form av shower, DJ´s och showartister. Dagtid erbjuds ett späckat aktivitetsprogram både för stora och små. Utöver golfbanor, pooler och härlig strand kan ni spela vollyboll, badminton, dart, bågskytte, bordtennis, minigolf, tennis, biljard och bowling. Dessutom har man ett stort SPA som erbjuder avkopplande och välgörande behandlingar.

 

Golfbanor

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Monty, 1 x 18 hål på Titanic och 1 x 18 hål på Kaya Belek GC. Som vanligt i Belek är tidiga bokningar att rekommendera då tillgången på lediga starttider alltid är begränsad. Vi förbokar starttider efter era önskemål och kan även skräddarsy annat golfupplägg på förfrågan.

Montgomerie ligger vid hotellen Voyage och Maxx Royal och öppnade upp för spel 2008. Banan är som namnet antyder designad av Colin Montgomerie. Många av hålen spelas på ondulerande fairways genom pinjeskog och med åtta sjöar längs rundan finns gott om inslag av vattenhinder. Med sina 6 par 5, sex par 4 och 6 par 3 är detta en sann utmanning av 5852 meter fantastiskt underhållen golfbana. I November 2013 spelades Europatour tävlingen Turkish Airlines Open här, en tävling som vanns av Victor Dubuisson före bland annat Justin Rose och Tiger Woods. Året efter vann Brooks Koepka på Monty. En bonus är att ni kan koppla av i klubbhuset med all inclusive efter rundan. Vi kan utlova en dag i världsklass på Monty.


Titanic Golf coruse ligger nära hotellet Titanic Delux och erbjuder 3 slingor av totalt 27 underhållande hål av varierad karraktär, en mix av park- och skogsbana. Banan är förhållandevis förlåtande och inte en för Beleks mått mätt svår golfbana. Här hittar ni bollen enkelt och spelar flacka fairways med några vattenhinder som bör kunna undvikas utan större bekymmer. Banan är enkel att promenera runt och är en skön semestergolfupplevelse.


Kaya Palazzo Golf Club ligger inom en stor pinjeskog nära hotellet Kaya Belek. Designer är David Jones och han har skapat en förhållandevis förlåtande golfbana som passar alla typer av golfare och som primerar även de som inte har de längsta slagen. Här är precision och taktik minst lika viktigt som längd och med sex sjöar och flertalet svårplacerade bunkrar som kommer in i spel kommer det finnas gott om tillfällen att hålla tungan rätt i mun. På Kaya finns det goda chanser för bra poäng om du kan bedömma utmaningarna rätt. Banan mäter 5583 meter från gul och kommer erbjuda en naturskön och bahaglig dag på banan.

Transport på plats

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r hotellet och flygplatsen. Lokal representant möter er vid ankomsthallen på flygplatsen med skylt med ert namn/We Do Travel. Ni hämtas på hemresedagen på avsatt tid vid hotellets reception. Shuttle till externa golfbanor t/r ingår.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta