Skip to main content

Gleneagles - Golfkonferens med privatflyg

Golfkonferens på Gleneagles - världsklass

We Do Travel tar er med privatflyg till en oförglömlig golfhelg i Skotlland. Gleneagls behöver knappast någon presentation. Golfare vet att detta är grädden på moset, det bästa tänkbara, once in a lifetime. Den perfekta weekenddestinationen om ni vill spela en Ryder Cup bana plus två historiska klassiker. På hotellet hölls G8 mötet år 2005 vilket kan ge en hint om kvalitén på boendet och servicen. Maten går inte av för hackor den heller då hotellet inhyser Skottlands enda restaurang med två Michelinstjärnor. En weekend här är en upplevelse för livet.

"En lekplats för livsnjutare"

Hotellet ligger ca en timmes transfer norr om Edinburgh flygplats. Inom hotellets ägor finns utöver de tre mästerskapsbanorna, ett prisat SPA, cykelleder, lerduveskytte, off-road körning med fyrhjulsdrivna bilar, tennisbanor, ridning och möjlighet till fiske. Man skulle kunna säga att Gleneagles är en enda stor lekplats för livsnjutare. 

Gastronomi i världsklass

Efter en dag i naturen och på golfbanan passar det utmärkt att slå sig ned med en drink i American Bar eller en whisky i Century Bar innan middagen intas på antingen Andrew Fairlie med sina Michelinstjärnor, glamorösa The Strathearn eller fransk-amerikanska brasseriet Birnam. Det finns något för alla smaker på Gleneagles. Middagar och vinpaket inkluderas i arrangemanget.

Här vann Europa Ryder Cup

Utanför hotellet finner ni tre golfbanor av yppersta klass och ni spelar en runda golf på samtliga banor. På PGA Centenary vann Europa Ryder Cup-bucklan 2014, the Kings course kallas ofta "en av världens vackraste banor" och "den gamla damen" Queens course är en bit golfhistoria i sig. Få platser, om något, kan mäta sig med den täta kvaliten av golfbanor som Gleneagles.

Stiligt boende

Alla rum på Gleneagles Hotel håller hög standard så ett boende i standardrum är förträffligt. Vill ni uppgradera till sviter så finns flertalet alternativ. Oavsett val av rum så börjar ni dagen med en himlesk frukostbuffé.  

Flyg i din egen 1:a-klass

I samarbete med Brommabaserade Grafair erbjuder vi er möjligheten att ta kontrollen över er flygresa. Ni kommer i tid utan krångel och slipper tidsödande säkerhetskontroller. På Bromma kopplar ni av i den prisbelönta loungen som överkuggar det mesta inte bara i Sverige utan i världen. Terminalen erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll. Ni flyger på skräddarsydda tider med en Hawker 800XP som har plats för åtta resenärer. Naturligtvis kan vi erbjuda avgångar från er lokala flygplats oavsett vart ni bor i Sverige.

Konferensmöjligheter

På hotellet finns fullständiga konferensmöjligheter till ert förfogande. Börja dagen med en golfrunda och håll planeringsmöten på ert hotell innan middag. Vi hjälper er att skräddarsy konferensupplägget med alla de variabler ni söker.

Klimatkompensation

We Do Travel klimatkompenserar alla resor med privatjet för att finansiera klimatförbättringar i relation till vad resan åstadkommer.

Hur får vi en offert?

Ring eller mejla oss för att få en skräddarsydd och detaljerad offert på era önskade datum, reslängd och antal personer. Att få en offert är kostnadsfritt. Ni får personlig service på 040 65 13 000 eller på info@wedotravel.se


Denna skräddarsydda resa erbjuds enbart till sluten grupp och på förfrågan. Rekommenderat antal resenärer: 6 - 8

Hotellet

5*Gleneagles är ett av världens bäst beryktade hotell och erbjuder 232 eleganta hotellrum varav 27 sviter.

Rum: I vårt grundpaket ingår boende i eleganta ”Classic rooms” som har alla bekvämligheter som man kan önska av ett 5*hotell. Rummen erbjuder Wifi, tv, kuddmeny, elegant badrum och ett egent musikbibliotek.

Restauranger & barer: Hotellet erbjuder tre fina restauranger för olika smaker. 2*Michelinrestaurangen Andrew Fairlie, glamorösa The Strathearn serverar rustik mat och brasseriet Birnam frank-amerikanskt. Inom hotellet kan man unna sig ”Afternoon tea”, whisky, pint och cocktails i American Bar, the Dormy,  Century Bar och en cigarr i the Blue Bar. Två middagar inkl. dryck ingår i våra arrangmeng.

Faciliteter & Underhållning: Hotellet erbjuder ett av Skottlands bästa SPA och en Health Club med inomhuspool, så här finns möjligheter att relaxa om man inte är på golfbanan, tennisbanan, fiskar, provar lerduveskytte, tar en cykeltur i naturen eller befinner sig i det moderna gymmet. Naturligtvis inkluderar vi mötes- och konferenslokaler för era stratergi- och planeringsmöten.

Golfbanor

I detta paket ingår en runda golf på samtliga tre mästerskapsbanorna PGA, Kings och Queens course.

PGA Centenary är en amerikanskinspirerad parkbana designad av Jack Nicklaus och Ron Kriby. Jack Nicklaus har sagt att han aldrig tidigare fått arbeta med någon vackrare bit land och när ni är här förstår ni vad han menar. Banan är den längsta inlandsbanan i Skottland och ibland är det avstånd mellan green och tee så är ni inte i toppform kan det vara bra att plocka ut en buggy, för det blir en lång promenad. Banan har få vattenhinder men Nicklaus tuch känns igen med stora ondulerande greener och gott om bunkrar. 2014 vann Europa Ryder Cup på banan och i September 2019 spelas Solheim Cup på banan.


1908 bestämde sig Donald Matheson som var chef för Caledonian Railway Company att bygga ett hotell i "the Glens" för förmögna tågresenärer. Han bad James Braid att deigna en golfbana vid hotellet och 1919 öppnade the Kings course för spel. Redan 1921 stod banan värd för den första inoficiella Ryder Cup matchen mellan Storbritanien och USA där James Braid själv var med och tog hem matchen för britterna som vann 9-3. Banan är en av världens vackraste och har mognat in i det omgivande landskapet och är utan tvekan den bästa hedbanan i världen. Här spelar ni med gamla erkar som står i en tuff och elek ruff längs fairways. Den före detta Amerikanska PGA och Ryder Cupe spelaren Lee Trevino sa så här om the Kings course när han peggade upp på första tee "If heaven is as good as this, I sure hope they have som tee times left" Ja ni kommer inte bara njuta av en golfbana i världklass, ni kommer spela en av de vackraste. På banan har ni bland annat kunna se Scottish Open, Dunhill Trophy och Curtis Cup avgöras. 


The Queens course är Gleneagles minst krävande bana men en delikat och otroligt vacker golfbana. Med sina 5500 meter från vit och par 68 kommer detta bli en underhållande utmaning för alla golfare. Banan var den första att öppna vid Gleneagles, år 1917, James Braid jobbade nämligen perallet med att utforma Kings & Queens banorna. Banan tar er över böljande heder, genom frodig skog och till greener i söta gläntor. Ni kommer stöta på en del vattenhinder, diken och svår ruff om ni inte håller tungan rätt i mun. Greenerna är i världklass och bjuder in till djärv puttning. Queens är den bedårande systerbanan som inte skall tas för givet, här har till och med giganter som Greg Norman och Seve Ballesteros haft sina bekymmer.

 

Flygresan

Skäddarsydd avgång

Vi skräddarsyr er flygresa i detalj. Vi anpassar avresetid, datum och flygplatser efter era önskemål. Vi flyger från alla svenska flygplatser.

Ert flygplan

Rymlig kabin med ståhöjd. Fem fåtöljer och en 3-sits divansoffa. Galley i främre kabinen med uppvärmningsmöjligheter och förvaringsutrymmen för mat och dryck. På motsatt sida finns ett stort internt bagageutrymme med åtkomst under flygningen. Toalett längst bak i kabinen. Under resans gång ingår alltid kallskuret och fri dryck. På förfrågan ordnar vi catering efter önskemål.

Registrering: SE - RLX
Passagerare: 8
Marschfart: 435 knop
Maxhöjd:12500 meter
Kabinlängd:6,49 meter

Loungen på Bromma

På en avskild plats på Bromma flygplats ligger Grafairs eleganta terminal och hangar. "Här har vi skapat en heltäckande service som överglänser det mesta inte bara i Sverige utan i hela världen.
I internationella kvalitetsmätningar har vi erhållit flera hedrande topp-placeringar. Vår terminal erbjuder diskretion, avskildhet, insynsskydd och fotoförbud. Promenaden från bilparkeringen ut till det väntande flygplanet är 30 sekunder. Då ingår både tull och passkontroll"

Transport på plats

I detta paket ingår privat transfer i moderna bilar/buss mellan flygplats och hotell t/r. Chaufför möter er på flygplatsen och hämtar er sedan på anslagen tid för hemresa.

Karta