Skip to main content

Alicante - Mar Menor - Arlanda - 8 resenärer

Mar Menor, 6 - 13 november, 8 platser från Arlanda

"Bang for the buck" Reser ni till Mar Menor så får ni kvalitet för en rimlig penning. Den 6 - 13 november har vi 8 plaster till ett än mer rabatterat pris. Boende sker i två lägenheter med två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök, vardagsrum och balkong/terras. Frukost intas i golfrestaurangen och till kvällen finns fem restauranger att prova. Koppla av vid poolområdet eller slå extra bollar på rangen. Fem rundor golf ingår och ni spelar hemmabanan Mar Menor utanför dörren samt utflyktsbanorna Suarines och Hacienda del Alamo. Två hyrbilar av klassen Renault Kangoo/likanande ingår så att ni kan kryssa mellan banor, stränder och mysiag kustorter.

Detta paket kan bokas av 4 - 8 personer (vi säljer er separata platser på denna resa)


Lägenheterna

Lägenheterna:
•        Fullt utrustat kök med kyl/frys, mikro, ugn,
•        Tv
•        Luftkonditionering
•        Möblerad balkong/terrass
•        Fri parkering utanför lägenheterna
•        Två sovrum med separata sängar

Service inom området:
•        Närlivsbutik 1 km
•        Utomhuspool
•        Tennisbanor
•        Restauranger 1 km bort
•        Bar 1 km bort
•        Barnpool
•        Inomhuspool (extra kostnad)
•        Gym

Golfbanor

FÖRBOKADE STARTTIDER:
07.11.2022 Mar Menor 08h45
08.11.2022 Saurines 13h15
09.11.2022 Mar Menor 08h54
11.11.2022 Hacianda del Alamo12h03
12.11.2022 Mar Menor 08h18
 

Mar Menor är en av sex banor designade av Jack Nicklaus och hans team. Banan ligger i anslutning till Mar Menor Golf Resort och sträcker sig mellan semesterhus utan att för den skull komma allt för nära. Banan är flack och lätt att gå och vi tycker den är ganska lätt att spela och passar alla typer av golfare oavsett talang. En del djupa bunkrar och något inte allt för svår vattenhinder kommer att passeras på väg mot de snabba greerna. Passa på att avsluta rundan med en förfriskning i golfbaren belägen några meter från green på 18:e.


Saurines är en något annorlunda men uppskattad golfbana av ökenkaratär. Här ligger ondulerande fairways och greener som gröna öar utplacerade i ökenlandskapet. Ta med er en wedge till banan, det finns stora chanser att den kan komma väl till pass om ni inte håller på fairway. Vid avslutningshålet väntar en större sjö att parera (eller är det en hägring) vilket ger en intressant avslutning. Saurines är en upplevelse som golfbana oavsett hcp och en rekomendation om ni vill spela en annorlunda karaktär på er nästa golfresa.


Saurines är en kul upplevelse med spel i ökenlandskap med sjöar och öar. Inget vi ser ofta här hemma.

 

 


Hacienda del Alamo är en mycket uppskattad och bitvis utmanande golfbana i regionen Murcia på Costa Blanca. Banan som är designad av Dave Thomas med mästerskapsutmaning i fokus har redan stått som värd för bland annat Europatourkval och andra proffisionella tävlingar. Karraktären är ökenbana med wasteareas längs hålen så det gäller att ha fokus på det gröna. Längs rundan stöter ni på vattenhinder och sjöar på ett antal hål samt ett par ögreener. Hacienda är en utmaning i längd och statergi och väl värd besöket. Passa på att avnjuta en lunch eller förfriskning i det trevliga klubbhuset efter rundan. 


Europatourkvalbanan Haciande del Alamo är en härlig utmaning i längd och statergi.

Flygresa

FLYGRESA inkl. 20 kg väska & 20 kg golfbag:
06 NOV ARLANDA 06:45 ALICANTE 10:40
13 NOV ALICANTE 07:00 ARLANDA 11:05

Transport på plats

I detta erbjudande ingår fullt försäkrad hyrbil vilket betyder ingen självrisk och att alla kostnader exkl. bensin och eventuella tillägg för utrustning som barnstolar, GPS etc ingår. I hyran ingår också en extra förare och ni betalar ingen deposition på plats. Ni möts vid ankomst på Alicante flygplats av representant från hyrbilsbolaget som följer er till er bil, ni slipper med andra ord stå i kö för att hämta ut er bil. Önskar ni hellre en privat flygplatstransfer så bokar vi det (med eventuell prisjustering)

•    Vid 4 eller 8 personer bokar vi en eller två grupp L bil viket innebär en Renault Kangoo/liknande, 5-dörrars med stort lastutrymme
 

Karta