Skip to main content

Czech Golf Festival 2021 i Prag - Golfweekend med tävling

Czech Golf Festival 2021 - tävling, gemenskap och stadsliv

Upplev det bästa av Prag tillsammans med golfare från hela Europa och representera Sveriges färger under resans tävling. Ett komplett paket med alla transfer, excellent boende och golf på Europatourbanan Albatross, klassiska Karlstejn och nyare superbanan Panorama. Res på egen hand eller med kompisgänget och bli en del av Czech Golf Festival, denna årliga hyllning till Tjeckien som kvalitativ golfdestination. I paketet ingår engelsk färdledare, gemesamma middagar och så bjuder vi på en sightseeing av den vackra staden.

Ni bor bekvämt på moderna hotell Penta som ligger inom centrala Prag med lokala restauranger, pubar och butiker i direkta omgivningarna och en kvarts spårvagnsresa till absoluta city.  

Program för 2021 kommer inom kort.

Hotellet

Hotel Penta är ett ultramodernt och chict designhotell. Här ryms 227 mycket moderna och fräscha hotellrum över sju våningar, en reception som också fungerar som bar, restaurang som serverar moderna och klassiska rätter samt en härlig lounge att mingla eller spela biljard i. Naturligtvis ingår en stadig frukost så att ni är grundade innan dagens golfäventyr.

Transport på plats

I paketet ingår privat flygplatstransfer t/r. Ni möts i ankomsthallen av chaufför som håller en skylt med ert namn. På hemresedagen hämtas ni vid hotellet för privats transfer till flygplatsen. Alla golftransfer t/r ingår tillsammans med övriga glada deltagare i Czech Golf Ferstival.

Flygresa

Flygresa tillkommer priserna på våra paket. Vi hjälper er gärna att boka flygbiljetterna från er önskade avreseflygplats på era önskade resdagar. Bokar ni hela paketet med oss skyddas ni av paketreselagen och We Do Travel ansvarar för att ni kommer till destinationen och erhåller alla delar av ert bokade arrangemeng. Be oss om en offert inkl. flygresa genom att klicka här eller ring 040 65 13 000.

Karta