Skip to main content

Hotel Zum Jungen Römer - Salzburg ★★★★

GOLFRESA»  Österrike»  2-nätter» ★★★★

Golfresa till Hotel Zum Jungen Römer nära Salzburg - Perfekt natur & avkoppling

Golf, vandring & Spa

Ca femtio minuter söder om Salzburg flygplats ligger golfhotellet Hotel Zum Jungen Römer i bedårande natur. Utanför hotellet ligger tee på golfbanan GC Radstadt som ni spelar med Alpernas Tauern-berg som kuliss. Här passar man gärna på att ta njutfulla promenader eller mer utmanande vandringar i närområdet. Från hotellet utgår mer än hundra vandringsleder och tjugo välplanerade cykelrutter. På Hotel Zum Jungen Römer väntar en frisk och aktiv semester, för den som önskar.

Det familjära hotellet välkomnar er med härlig passion och superb service. Här får man detaljerad hjälp av hotellets personal att planera sina aktiviteter. På hotellet äter ni en hälsosam frukost med hembakt bröd och lokalt producerade godsaker. Till kvällen serveras ni en minnesvärd middag lagad av gourmetkockar. Därefter kan den friska luften locka till en skön sömn i hotellets välutrustade rum eller kanske en kvällsdrink i baren. Hotellet erbjuder också ett mindre Spa med pool, bastu och möjligheten att boka till behandlingar.

Golf:

Golf spelas på den alltid väl omhändertagna Golf Club Radstadt. Här erbjuds 18 utmanande golfhål samt en 9-håls par 3-bana. Banan som mäter 5868 meter från gul kommer inte vara omöjlig för någon golfare oavsett hcp. Om spelat inte riktigt funkar under dagen så kommer vi i alla fall garantera hisnande naturupplevelser och en speciell detalj. Från hål 11 till 12 transporteras ni 250 meter med linbana, vilket är världsunikt. Var beredd på en hel del nivåskillnader, utmanande vattenhinder och på hål 8 en tuff ö-green. Ni kommer också hänföras av hål 13 beläget på 1000 meters höjd, detta hål anses av många vara det vackraste golfhålet i Österrike. Efter golfrundan kan ni med fördel koppla av med en förfriskning på hotellets härliga terrass med panoramavyer av omgivningarna inkl. golfbanan.

Avstånd med bil & tåg:

Väljer ni att flyga till Salzburg erbjuder vi på förfrågan alla transporter på plats. Väljer ni att ta bilen till destinationen så hjälper vi er gärna att kombinera resan med golfupplevelser i Tyskland och Tjeckien på nerresan och hemresan. Bilresa från Öresunsbron till hotellet tar ca 14 timmar så varför inte stanna för ytterligare golfupplevelser på vägen.

Detta paket kan förlängas med önskat antal nätter och golfupplevesler.

Karta